top of page
Zoeken

Doet u mij maar een staatsieportret alstublieft

Wanneer ik deze opdracht zou krijgen zou ik hier intens ongelukkig van worden. Voor emotieloze foto's ben ik allergisch, krijg ik kriebels en vlekken. De persoon die mij dit vraagt zal ook naar alle waarschijnlijkheid nooit een foto van mij gezien hebben. Waar ik voor sta is liefde en spontaniteit .



Bij aanvang van een shoot is er eigenlijk altijd wel iemand die het een beetje spannend vind of zegt er nooit goed op te staan. Mijn taak is het dan ook om het ijs een beetje te breken, want een shoot moet buiten een goed resultaat ook gewoon een leuke activiteit zijn voor iedereen.


Soms komen de spontane momentjes helemaal vanzelf met minimale aansturing. Gebeurd dit niet dan is er nog steeds niets aan de hand . Dan ga ik met kleine opdrachtjes werken wat eigenlijk altijd succes verzekerd is !


Wat erg leuk is wanneer er kinderen aanwezig zijn bij een shoot is dat zij het eigenlijk altijd erg leuk vinden en altijd met eigen inbreng komen waar ik dan natuurlijk in meegaan. De fantasie van een kind is het mooiste wat er is .Vaak zet het de volwassenen ook aan tot eigen ideetjes . Dan is de sfeer zeker gezet.



Nu is natuurlijk mijn vraag:


Ben jij team kom maar op met die shoot, of team help mij maar even ontdooien?

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page